14 augusti 2015

Kommer sommarvärmen till dig i dag? Glöm inte vätska!

 
…. ja, är det inte typiskt. Nu har jag då börjat jobba igen efter en lång semester med mycket regn, fukt och låga sommartemperaturer. Och nu kommer sommaren. Eller i vart fall sommarvärmen!
Jag har i vart fall möjlighet att äta min lunch ute. Så något kan jag väl njuta.

Men om det nu ska bli så där riktigt stekande hett några dagar så glöm för all del inte att dricka vatten. Precis som allt annat levande här på klotet så är vi beroende av vatten, stora som små.

Varför inte smaksätta vattnet?
Jordgubbar, hallon, smultron, vattenmelon, citron, lime, apelsin, mynta och andra örter. Det är bara din fantasi som stoppar. Ditt vatten kan smaka precis som du vill. Fyll upp med isbitar så håller det sig kallt.

Eller frys bären och använd dem som isbitar i vattnet.


Inte bara är det gott och friskt, det är ju vackert att se på. Enkelt sätt att få kräsna barn till att dricka vatten. Tillsätter du citron, lime eller granatäpple så blir ditt vatten basiskbildande också.

Skulle det nu vara så att du inte bor där som det bli sol och värme i dag så kan du oavsett få sommar i vattenglaset.

Om du ska smaksätta ditt vatten, vilken smak vill du ha?


Eller är du som mig? Kallt friskt vatten i sig själv tycker jag är fantastiskt gott.Missa inte nya inlägg och recept. Följ min blogg matkick.com och få nya inlägg på mail. Skriv din e-post adress i rutan under. Följ instruktionen. Glöm inte att verifiera din mailadress i mailen du får efteråt:


Delivered by FeedBurnerPrint Friendly and PDFPrint Friendly

2 kommentarer:

  1. Så härligt med lunchen ute & vilka fantastiska bilder här ♡ ...
    Vi njuter fortf semestertiden med sol & värmen/Kram finaste & ha en alldeles fantastisk Fredag/Helg!

    SvaraRadera
  2. Tack kära dig. Njut av sol & värme. Sommaren är kort som du vet... Ha en fantastisk helg du också! // Kram

    SvaraRadera

Tack för ditt besök. Jag hoppas du gillar mitt inlägg/recept. Kanske du hittar fler recept här som intresserar dig.

Har du frågor eller bara vill lämna en kommentar så vill det glädja mig oerhört mycket - mer än du anar....

I perioder är jag tyvärr inte lika aktiv i bloggen längre på grund av min nya livssituation. Men det betyder inte att bloggen är nedlagd. Det är bättre med få bra inlägg än många utan mening :o) / Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...