1 juli 2015

Matkick rekommenderar: linas och binas ekologiska honungI Borråkra utanför Degeberga där de öppna ängarna går över till vacker lövskog står en liten skylt längs med vägen ”ÄPPLEMUST - HONUNG”. Då har man kommit hem till Lina som producerar den ljuvligaste och vackraste ekologiska och KRAV-märkta honungen du kan tänka dig som hanteras helt utan uppvärmning. Det är ju så att endast honung som producerats under KRAV-kontrollerade förhållanden får kallas ekologisk och det kan man läsa mer om på KRAVS hemsida.
 

 
Bilder lånat från linas och binas hemsida efter tillåtelse


Förutom att man kan ta en tur inom Lina, så hittar man gårdsbutiken i Sillaröd på Österlen, där Eva kokar senap, marmelader, geléer och chutneys och Lina kan ta med dig på bisafari på Nickebo i Sillaröd. Dessa två produktiva damerna framställer hantverksmässigt ekologiska produkter. Kan det bli bättre?

Och vet ni vad… Det är inte bara skåningar som enkelt kan få tag på produkterna. De har återförsäljare på flera ställen runt om i landet och man kan kontakta dem för att köpa och få hemskickat. Lista på återförsäljare och mer information om både produkter och bisafari hittar ni på  http://linasochbinas.se


Jag har inga fördelar av att rekommendera linas och binas honung och får varken betalt eller gratis produkter. Jag har inte heller blivit ombedd att skriva om honungen, men tycker det är en fantastisk produkt som jag gärna vill berätta för andra.

Missa inte nya inlägg och recept. Följ min blogg matkick.com och få nya inlägg på mail. Skriv din e-post adress i rutan under. Följ instruktionen. Glöm inte att verifiera din mailadress i mailen du får efteråt:


Delivered by FeedBurner


Print Friendly and PDFPrint Friendly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för ditt besök. Jag hoppas du gillar mitt inlägg/recept. Kanske du hittar fler recept här som intresserar dig.

Har du frågor eller bara vill lämna en kommentar så vill det glädja mig oerhört mycket - mer än du anar....

I perioder är jag tyvärr inte lika aktiv i bloggen längre på grund av min nya livssituation. Men det betyder inte att bloggen är nedlagd. Det är bättre med få bra inlägg än många utan mening :o) / Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...