6 september 2014

Tips för fruktälskare: Äkta varas kampanj ”Rädda fallfrukten"

 
Nu dignar träden åter av frukt av alla de slag under hösten. Men alla har tyvärr inte tillgång till egen trädgård eller tillgång till frukt. Hos andra är det tyvärr många ton av äpplen, päron och annan frukt som aldrig plockas utan ruttnar istället bort på marken.

För att motverka detta gigantiska slöseri startade Äkta vara 2012 kampanjen "Fallfrukt".

Därför vill jag i dag ge er ett tips om Äkta varas uppskattade kampanj ”Rädda fallfrukten” och Fruktförmedling. 

Här kan både du som har mer frukt än du kan ta hand om och du som är sugen på att plocka frukt, använda er av Fruktförmedlingen. Fantastiskt bra, tycker jag.
Missa inte nya inlägg och recept. Följ min blogg matkick.com och få nya inlägg på mail. Skriv din e-post adress i rutan under. Följ instruktionen. Glöm inte att verifiera din mailadress i mailen du får efteråt:


Delivered by FeedBurner


Print Friendly and PDFPrint Friendly

1 kommentar:

Tack för ditt besök. Jag hoppas du gillar mitt inlägg/recept. Kanske du hittar fler recept här som intresserar dig.

Har du frågor eller bara vill lämna en kommentar så vill det glädja mig oerhört mycket - mer än du anar....

I perioder är jag tyvärr inte lika aktiv i bloggen längre på grund av min nya livssituation. Men det betyder inte att bloggen är nedlagd. Det är bättre med få bra inlägg än många utan mening :o) / Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...