11 juli 2014

Brukar du handla i Gårdsbutiker?

 
Brukar du handla i gårdsbutiker? Jag gör det så fort jag har möjlighet.

I Sverige fullständigt kryllar det av gårdsbutiker. Så när jag reser hem till mina föräldrar stoppar jag gärna på flera gårdsbutiker på vägen. Bilen är full med vackra härliga varor av bra kvalitet när jag kommer fram. Det är alltid enkelt att laga bra mat när man har bra råvaror.

I dag hittade jag något helt fantastiskt – en lista med gårdsbutiker på Gårdsnära. Det är nog långt ifrån komplett för jag tror att det finns många fler där ute. Kanske du vet om några gårdsbutiker runt där du bor och vill dela med oss andra? 

Här är i vart fall länken till gårdsbutikerna som sträcker sig över hela Sverige från Norr till Söder och finns listad på Gårdsnära. http://www.gardsnara.se

Har du fler förslag?
Missa inte nya inlägg och recept. Följ min blogg matkick.com och få nya inlägg på mail. Skriv din e-post adress i rutan under. Följ instruktionen. Glöm inte att verifiera din mailadress i mailen du får efteråt:


Delivered by FeedBurner


Print Friendly and PDFPrint Friendly

1 kommentar:

Tack för ditt besök. Jag hoppas du gillar mitt inlägg/recept. Kanske du hittar fler recept här som intresserar dig.

Har du frågor eller bara vill lämna en kommentar så vill det glädja mig oerhört mycket - mer än du anar....

I perioder är jag tyvärr inte lika aktiv i bloggen längre på grund av min nya livssituation. Men det betyder inte att bloggen är nedlagd. Det är bättre med få bra inlägg än många utan mening :o) / Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...