25 juni 2014

Plötsligt bara händer det…

Jag fick denna mailen ned-dimpande i inkorgen:

”Gratulerer, du er nominert i konkurransen Årets Matblogger! Du er nominert i kategorien: Beste alternativblogg”
Jag tappade hakan och läste mailen flera gånger innan jag faktiskt förstod att jag var nominerad.
Jag är så stolt och glad. Lilla jag, som sitter här i mitt lilla hörn av cyber space och knotar med min lilla blogg med ren glädje och kärlek till maten har blivit nominerad

Detta går rätt tillbaka till er läsare, för nominering kommer ju inte av sig själv. Många tusen tack till er och för att ni är med på min matresa och speciellt tack till er som har sänt in min blogg som förslag till Årets matblogg i kategori Bästa alternativa blogg.

Men det är ju inte säkert att det blir mer än en nominering för det är ju många matbloggar. Men även om jag inte går vidare så är jag stolt över att ha blivit nominerad.

Kåringen vill ske först i september så vi får se hur det går. Men åter igen tack, tack, tack!

Kram till er alla!
Missa inte nya inlägg och recept. Följ min blogg matkick.com och få nya inlägg på mail. Skriv din e-post adress i rutan under. Följ instruktionen. Glöm inte att verifiera din mailadress i mailen du får efteråt:


Delivered by FeedBurner
Print Friendly and PDFPrint Friendly

6 kommentarer:

 1. Grattis, grattis och åter grattis. Jag har inte följ dig så länge men jag gillar verkligend et du gör och delar med dig av./Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maria! :o) Dina ord värmer mitt hjärta :o) / Kicki

   Radera
 2. Stort **Grattis** vännen,sååå roligt!

  /Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack kära dig :o). Det är spännande oavsett resultat :o) / Kram Kicki

   Radera
 3. Grattis hoppas du vinner=)

  SvaraRadera

Tack för ditt besök. Jag hoppas du gillar mitt inlägg/recept. Kanske du hittar fler recept här som intresserar dig.

Har du frågor eller bara vill lämna en kommentar så vill det glädja mig oerhört mycket - mer än du anar....

I perioder är jag tyvärr inte lika aktiv i bloggen längre på grund av min nya livssituation. Men det betyder inte att bloggen är nedlagd. Det är bättre med få bra inlägg än många utan mening :o) / Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...