22 maj 2014

Saltå Kvarn fyller 50 år - och äntligen kom paketet från Matbazaren

 
Först ett tips: I år fyller Saltå Kvarn 50 år, Så hela denna vecka kan du köpa Saltå Kvarn produkter med 50 % rabatt på alla Coops butiker. De har ett stort produktsortiment mjöl, bönor, frön, ris, nötter och mycket mer. Du kan se hela produktsortimentet på http://www.saltakvarn.se

Passa på att fylla upp skafferiet den här veckan – det ska jag göra!


I oktober/november i fjor var jag med i en mattävling på en norsk matsajt som var i samarbete mellan matbazaren.no och matsajten matbloggsentralen.no.

Tävlingen gick ut på att göra en pastarätt och jag vann med mitt recept på Pumpafylld ravioli med krämig ost-och pumpasås. Du kan läsa utlåtandet HÄR

Det jag vann var et gåvokort på just nämnda Matbazaren. Jag har varit lite trög med att använda mitt gåvokort – men nu kom paketet…En stor kartong fylld med härliga olivoljor, oliver, sparriskräm, auberginkräm och mycket, mycket annat. Det var som julafton fast vi bara är i maj. Nu är Matbazaren en norsk sida, men kika gärna på vad de har.

Det ska bli så roligt att prova alla dessa produkter. Vet knappt var jag ska börja....Missa inte nya inlägg och recept. Följ min blogg matkick.com och få nya inlägg på mail. Skriv din e-post adress i rutan under. Följ instruktionen. Glöm inte att verifiera din mailadress i mailen du får efteråt:


Delivered by FeedBurner
Print Friendly and PDFPrint Friendly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för ditt besök. Jag hoppas du gillar mitt inlägg/recept. Kanske du hittar fler recept här som intresserar dig.

Har du frågor eller bara vill lämna en kommentar så vill det glädja mig oerhört mycket - mer än du anar....

I perioder är jag tyvärr inte lika aktiv i bloggen längre på grund av min nya livssituation. Men det betyder inte att bloggen är nedlagd. Det är bättre med få bra inlägg än många utan mening :o) / Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...