24 mars 2014

I morgon firar vi våren med våfflor

 
I morgon är det våffeldagen – eller Vårfru dagen - eller Maria Bebådelsedagen. Oavsett vad dagen kallas så är det den första av vårens högtider och festdagar och markerar slutet på vintern och början på våren.

Så i morgon är det officiellt vår oavsett om väder och natur vill det eller inte.


Det är inte så ofta jag äter våfflor utom kring våffeldagen. En gång i året borstar jag dammet av mina våffelrecept. Vi måste ju fira våren!

Du hittar två olika recept på våfflor HÄR.

Får min son bestämma så blir det svorska våfflor. Får jag bestämma så blir det Mammas frasiga våfflor. Vi får se vem som får sin vilja.


Missa inte nya inlägg och recept. Följ min blogg matkick.com och få nya inlägg på mail. Skriv din e-post adress i rutan under. Följ instruktionen. Glöm inte att verifiera din mailadress i mailen du får efteråt:


Delivered by FeedBurnerPrint Friendly and PDFPrint Friendly

2 kommentarer:

 1. Frasiga våfflor är gottit dé ...
  /Kram fina du

  SvaraRadera
  Svar
  1. Enig... frasiga våfflor ska det vara :o) /Kram Kicki

   Radera

Tack för ditt besök. Jag hoppas du gillar mitt inlägg/recept. Kanske du hittar fler recept här som intresserar dig.

Har du frågor eller bara vill lämna en kommentar så vill det glädja mig oerhört mycket - mer än du anar....

I perioder är jag tyvärr inte lika aktiv i bloggen längre på grund av min nya livssituation. Men det betyder inte att bloggen är nedlagd. Det är bättre med få bra inlägg än många utan mening :o) / Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...