1 februari 2014

Hipp, hipp hurra! Bloggen är 1 år i dag!

Tänk vad tiden har gått fort, var det första jag tänkte när årsdagen närmade sig. Ett år redan.

När jag började blogga var jag inte klar över hur mycket tid det skulle ta att hålla en matblogg levande. Det är ju inte bara själva inlägg av recepten jag pratar om. För när man väl har bilder färdiga man är nöjd med och har skrevet texten så går det fort att lägga in själva inlägget. Men man ska komma fram till det punkt att allt är klart att lägga in.

Jag ser att det är 278 inlägg som har hamnat i bloggen under detta år och jag konstaterade att det är några kilometer med text. Allt är en läringskurva och under mitt år har bilderna blivit bättre, texterna mer utfylliga och jag har utvecklat kreativiteten när det gäller att experimentera fram nya recept.  Det är ju bara så roligt när jag sen kan dela med mig av mina resultat att tiden betyder ingenting!

Så var hittar man energi och engagemang till att skriva en matblogg? Dels är det interesset i mat, men också ni läsare. Ni har en stor del av äran för att jag fortsätter. För varje vecka som går så ser jag att det tillkommer fler och fler läsare. Utan er läsare ville inte bloggen fortsatt. Jag har sagt det förr och säger det igen...

TACK för att ni vill vara med på min matresa!

Missa inte nya inlägg och recept. Följ min blogg matkick.com och få nya inlägg på mail. Skriv din e-post adress i rutan under:


Delivered by FeedBurner
Print Friendly and PDFPrint Friendly

2 kommentarer:

 1. Stort **GRATTIS** till den bästa Matbloggen/Bloggerskan <3
  & ... Såklart ett hjärtligt Tack/Kramar Annmi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så söt du är... Stort tack Annmi. Du följer min blogg troget och har alltid en trevlig kommentar. Tack för ditt engagemeng. Blir så glad / Kram Kicki

   Radera

Tack för ditt besök. Jag hoppas du gillar mitt inlägg/recept. Kanske du hittar fler recept här som intresserar dig.

Har du frågor eller bara vill lämna en kommentar så vill det glädja mig oerhört mycket - mer än du anar....

I perioder är jag tyvärr inte lika aktiv i bloggen längre på grund av min nya livssituation. Men det betyder inte att bloggen är nedlagd. Det är bättre med få bra inlägg än många utan mening :o) / Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...