2 januari 2014

Fruktremmar från Bear Nibbles


Som jag har berättat här tidigare så är jag alltid nyfiken på vad jag kan hitta för nyheter i de svenska matbutikerna som kan tillpassas eller läggas till i kosten. Eller rättare sagt, nyheter för mig.

Denna gång har jag hittat ett alternativ till fruktremmar som jag brukar göra själv.

De här fruktremmarna hittade jag i en Coop butik på en hyllsektion med diverse raw-produkter. Eftersom jag brukar göra mina fruktremmar själv så blev jag väldigt nyfiken och det första jag läser är: ” pure fruit rolls - no added nonsense”I varje påse ligger det två fruktrullar och jag hittade smakerna av jordgubbe, mango och blåbär. På hemsidan till producenten ser jag att fruktremmarna också finns i smaker med äpple, hallon och ananas. Men jag vet inte om dessa smaker finns i Sverige.

Vid närmare granskning läser jag att jordgubbsremmarna innehåller äpple, päron, sötpotatisextrakt och naturlig jordgubbssmak.
Blåbärsremmarna innehåller äpple, päron, svart morotsextrakt och naturlig blåbärssmak.
Mangoremmarna är väl de renaste av dessa remmar och innehåller mango, äpple och päron.
Det står också att det inte är använt juicekoncentrat utan ren frukt. Här är länk till deras hemsida http://www.bearnibbles.co.uk

Jo, detta är ju ett mycket bättre alternativ än hallonremmar som är fulla med socker och färgämnen. Bättre med frukt än godis.

De var ganska goda men jag tycker kanske inte att smakerna som stod på påsen kommer helt fram som jag hoppades på. Men det är ju ett behändigt alternativ till att göra egna fruktremmar.

De kostade ca 9 kronor påsen. och det är ganska lång hållbarhet så länge man inte öppnar påsarna. På mina står det september 2014, men jag tror nog de tar slut länge innan dess.Personligen så föredrar jag nog hemmagjorda fruktremmar eftersom det ger mer smak. Men det är absolut ett bra alternativ.


Missa inte nya inlägg och recept. Följ min blogg matkick.com och få nya inlägg på mail. Skriv din e-post adress i rutan under:


Delivered by FeedBurner
Print Friendly and PDFPrint Friendly

2 kommentarer:

 1. Åh,nu blev jag sugen hihi
  /Kram vännen & God fortsättning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :o) God fortsättning till dig också / Kram Kicki

   Radera

Tack för ditt besök. Jag hoppas du gillar mitt inlägg/recept. Kanske du hittar fler recept här som intresserar dig.

Har du frågor eller bara vill lämna en kommentar så vill det glädja mig oerhört mycket - mer än du anar....

I perioder är jag tyvärr inte lika aktiv i bloggen längre på grund av min nya livssituation. Men det betyder inte att bloggen är nedlagd. Det är bättre med få bra inlägg än många utan mening :o) / Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...