16 april 2013

Chilimango med sockerärtor


Enkla sallader är gott tillbehör till huvudrätten Här blandar jag den söta mangon med chili. Passar väldigt bra till grillad kyckling och fisk. Du väljer själv hur stark du vill ha salladen.Ingredienser:
1 stor mango
2 vårlökar
1 stor röd chili
2 handfull sockerärtor
½ msk sesamolja
½-1 msk pressad citronsaft
HimalayasaltGör så här:
Skala mangon, ta bort kärnan och tärna fruktköttet. Strimla vårlökarna fint. Ta bort kärnorna från chilin och hacka den fint. Vill du ha lite mer sting så kan du lägga till lite av kärnorna från chilin och eventuellt lite vitlök.

Dela sockerärtorna ett par gånger. Häll över citronsaft och sesamoljan. Blanda väl och smaka av med lite salt.Missa inte nya inlägg och recept. Fölg min blogg och få nya inlägg på mail genom att skriva din e-post i fältet under:


Delivered by FeedBurner


Print Friendly and PDFPrint Friendly

2 kommentarer:

Tack för ditt besök. Jag hoppas du gillar mitt inlägg/recept. Kanske du hittar fler recept här som intresserar dig.

Har du frågor eller bara vill lämna en kommentar så vill det glädja mig oerhört mycket - mer än du anar....

I perioder är jag tyvärr inte lika aktiv i bloggen längre på grund av min nya livssituation. Men det betyder inte att bloggen är nedlagd. Det är bättre med få bra inlägg än många utan mening :o) / Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...