19 mars 2013

Smoothie med mango och granatäpple


Ibland blir det helt enkelt en god smoothie med massa nyttigheter som får stå för frukosten. Passar man på att få med sig både basiskbildande livsmedel, C-vitaminer, en bra olja och antioxidanter så klarar man sig några timmar. Här är en gul-orange läcker smoothie som jag kan rekommendera.Till 2 glas behöver du,

Ingredienser:
½ avokado
1 mango
3 dl granatäpplejuice
1 msk linfröolja
evt. vatten

Gör så här:
Häll allt i en mixer eller matberedare och kör det till en fin smoothie konsistens. Om du tycker den blir för tjock tunnar du ut med lite vatten.

Önskar dig en god start på dagen!Vill du se andra recept där jag använder Granatäpple? Fler recept med Granatäpple hittar du HÄR


Missa inte nya inlägg och recept. Fölg min blogg och få nya inlägg på mail genom att skriva din e-post i fältet under:


Delivered by FeedBurner
Print Friendly and PDFPrint Friendly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för ditt besök. Jag hoppas du gillar mitt inlägg/recept. Kanske du hittar fler recept här som intresserar dig.

Har du frågor eller bara vill lämna en kommentar så vill det glädja mig oerhört mycket - mer än du anar....

I perioder är jag tyvärr inte lika aktiv i bloggen längre på grund av min nya livssituation. Men det betyder inte att bloggen är nedlagd. Det är bättre med få bra inlägg än många utan mening :o) / Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...