16 mars 2013

Kall Vitlökssås


Här på min blogg presenterade jag vitlökssåsen första gången ihop med kikärtsbiffar. Men den är väldigt god som dressing på en sallad eller till fisk i tillägg och förtjänar sin egen titel. Min kalla vitlökssås kan du gärna göra en dag eller två i förväg då kommer smakerna fram ännu mer.Du kan givetvis använda vanlig grädde om du tål det.

Ingredienser vitlökssås
2 dl Havregrädde, Oatly iMat
2 tsk citronsaft
1 pressad vitlöksklyfta
Rivet skal från 1 citron
Himalayasalt
Krossad svartpeppar

Gör så här:
Blanda grädde, citronsaft, citronskal och vitlök. Smaka av med alt och peppar. Låt stå kallt minst 20-30 minuter innan serveringMissa inte nya inlägg och recept. Fölg min

blogg och få nya inlägg på mail genom att skriva din e-post i fältet under:


Delivered by FeedBurner
Print Friendly and PDFPrint Friendly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för ditt besök. Jag hoppas du gillar mitt inlägg/recept. Kanske du hittar fler recept här som intresserar dig.

Har du frågor eller bara vill lämna en kommentar så vill det glädja mig oerhört mycket - mer än du anar....

I perioder är jag tyvärr inte lika aktiv i bloggen längre på grund av min nya livssituation. Men det betyder inte att bloggen är nedlagd. Det är bättre med få bra inlägg än många utan mening :o) / Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...