28 januari 2013

Min matlista - Basisk kost i Matkick's liv


SAMLAD LISTA ÖVER BASISKA- (ALKALISK)

OCH SYRABILDANDE (ACID) LIVSMEDEL


Baserad på livsmedlens pH värde efter att det är nedbrutet i kroppen


Här är MIN lista där jag har uppsummerat allt jag har kommit över av litteratur, pratat med andra som praktiserar basiskt kosthåll och experimenterat mig fram till själv av vad jag mår bra av.

Det är min personliga lista som jag lever efter och som jag har kommit fram till är mest riktig för mig. Du får gärna kopiera, skriva ut och använda min lista, men den är inte en fast facit - för det finns inte.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER >>>
Print Friendly and PDFPrint Friendly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för ditt besök. Jag hoppas du gillar mitt inlägg/recept. Kanske du hittar fler recept här som intresserar dig.

Har du frågor eller bara vill lämna en kommentar så vill det glädja mig oerhört mycket - mer än du anar....

I perioder är jag tyvärr inte lika aktiv i bloggen längre på grund av min nya livssituation. Men det betyder inte att bloggen är nedlagd. Det är bättre med få bra inlägg än många utan mening :o) / Kicki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...